Yhteistyökumppanit 2020

HST.JPG

HST-Finland ryhtyi yhdistyksemme uudeksi yhteistyökumppaniksi vuoden 2019 alusta. HST-Finland tarjoaa laadukkaita treenivälineitä sekä erilaista koulutusta.

Jäsenien edut:

-15% tarvikkeista

-20% vaatteiden kimppatilauksista

image_view.jpg

Yhdistys on solminut yhteistyökuvion Riemukaupan kanssa. Riemun nettikaupasta löydät monipuolisen valikoiman tuotteita kissoille ja koirille. Koiranilmoille ja kotisohvalle - kaikkea lemmikkisi riemuksi!

Yhdistyksen jäsenille löytyy erilaisia jäsentarjouksia, jotka jaamme yhdistyksemme jäsenien facebook-ryhmään - Suomen Tsekinpaimenkoirat ry / jäsenet. 

Täältä pääset tutustumaan Riemukaupan tarjontaan laajemmin: 

www.riemukauppa.fi

 

 

 

 

Yhdistyksemme on saanut yhteistyölaboratorioksi GenRex -laboratorion Tšekeistä. He ottavat vastaan vain verinäytteitä (EDTA) sen varman hyvän laadun ja 100% luotettavuuden vuoksi.

 

Normaalihintainen näytteen analysointi on 35€, mutta koska he olivat halukkaita yhteistyöhön saa yksittäisistä näytteistä 10% alennusta. Jos saamme kerralla lähetettyä vähintään 10 näytettä, on alennus 20% jolloin hinnaksi jää 28€. Lähettämällä näytteitä myös hyväksymme sen, että tuloksia saa käyttää nimettömänä GenRexin ja Tšekin maatalousyliopiston yhteistyössä tekemään tutkimukseen DM:n levinneisyydestä tsekinpaimenkoirissa. Näytteistä on mahdollista tutkia samalla kertaa myös muita geneettisiä sairauksia/ominaisuuksia. Yhdistyksemme kotisivut näkyvät GenRex:in kotisivuilla ja Facebook-profiilissa yhteistyö rotuyhdistyksenä.

 

Jokaisen henkilökohtaiseksi valinnaksi jää mitä laboratoriota käyttää, mutta joukkonäytteenotoissa näytteet lähetetään aina GenRex-laboratorioon.

Genrexin sivut: www.genrex.cz

Tiedustelut DM-testien osalta Sanna Männistöltä.

 

 

 

 

Suomen Tsekinpaimenkoirat ry:llä on Helsittaren kanssa yhteistyösopimus. Yhdistyksen jäsenet saavat tilata yhdistyksen logolla varustettuja treenituotteita alennettuun hintaan -10%. Tämä kuitenkin vaatii sen, että tilaus tehdään Riikan eli myyntivastaavan kautta. Etu on vain yhdistyksen jäsenille.

Kun haluat tilata Helsittaren tuotteita yhdistyksen logolla ja alennetulla hinnalla, ota yhteyttä Riikkaan ja saat loput ohjeet kuinka toimia. Kimppatilauksista tiedotetaan tuotemyynti sivulla.

Helsitaren sivut: www.helsitar.com/HTWP/

 

 

 

 

Suomen Tsekinpaimenkoirat ry:n rotujärjestö.

Nettisivut: www.palveluskoiraliitto.fi

Suomen Kennelliitto.

Nettisivut: www.kennelliitto.fi

© Suomen Tsekinpaimenkoirat ry 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now